Buitenterrein deels op de schop

De heuvel achter ons Facility House wordt onderhanden genomen. Nieuwe grond wordt aangevoerd en er komt een hijskraan om het geheel mooi schuin te laten aflopen.

Vorig jaar is ons Facility House, de rood/grijze berging aan de kop van de baan, opgeleverd. Nu willen we de heuvel aanvullen tot aan het hek. Hij blijft even hoog, maar wordt wel iets verschoven. 

Aanvullend zal ook de groenstrook langs het hek terug gebracht worden van drie struiken naar één struik breed en meer gras. 

Donderdag  28 September gaat loonbedrijf Klaas Quartel beginnen en wij verwachten dat we met goed weer vrijdag 6 oktober het gras hebben ingezaaid. Het werkterrein wordt afgezet met linten en we rekenen dat in het voorjaar 2018 de heuvel en grasstrook in gebruik kunnen worden genomen.

Prikbord overzicht