Buitenterrein deels op de schop (2)

De heuvel achter ons Facility House is onderhanden genomen. Nieuwe grond is aangevoerd en een hijskraan heeft de heuvel mooi glooiend gemaakt. De stroken met nieuw gras zijn afgezet met linten.

Vorig jaar is ons Facility House, de rood/grijze berging aan de kop van de baan, opgeleverd. Nu is de heuvel aangevuld tot aan het hek. Hij is even hoog gebleven, maar wel iets naar achter verschoven.
Aanvullend is ook de groenstrook langs het hek terug gebracht van drie struiken naar één struik breed en meer gras.
Onder aansturing van ons klusteam heeft loonbedrijf Klaas Quartel woensdag 18 Oktober nieuw gras ingezaais.. Het werkterrein is afgezet met linten, voorlopig NIET BETREDEN om het gras een kans te geven.
We rekenen dat in het voorjaar 2018 de heuvel en grasstrook in gebruik kunnen worden genomen.

Prikbord overzicht